Will Valj Semerenko (UKR) finish in the top 5? (non-runner - no bet)

Вид спорта: Биатлон / 7.5km sprints dāmām   |   Дата и время игры: 06/12/14 15:45

Прогноз: No

Описание/обоснование прогноза:

Klasikā Semerenko izcīnīja 3.vietu, taču pamatā pateicoties perfektajai šaušanai. Izslēdzot ārā soda minūtes, Semerenko šodien bija 6.ātrākā, plus vēl daudzas bija turpat blakus un sprintā visu izšķirs slēpošana. Protams, arī 6.laiks nav slikti un teorētiski TOP5 varētu būt sasniedzams, bet, domāju, vairākas sportistes atmeta ar roku klasikā pēc neveiksmēm šaušanā. Piemēram, Semerenko pirmie divi apļi noslēpoti pa 17:17, Soukalova 17:26 (minimāli lēnāk), bet beigās viss kopā Semerenko 43:52, Soukalovai 45:09. Atgādinu, ka Soukalova 1.šaušanā sataisīja 4 soda minūtes un tobrīd būtībā jau varēja izstāties.

Semerenko savā ilgajā karjerā TOP15 iekļuvusi 15 reizes, bet sprintā tikai 3 reizes (divreiz ar 10/10 un vienreiz ar 9/10). Lielākos panākumus guvusi, kur svarīgāka šaušana (sprintā tā ir vismazāk svarīgākā).

Abstrahējoties no skaitļiem un statistikas, Domračeva un Mekereinena slēpojuma ziņā totāli dominē un abām noteikti jātiek TOP5 (ja vien nav kaut kāda katastrofa šaušanā, sākot no 6/10 un sliktāk), tāpat, visticamāk, lielus ātrumus rādīs Soukalova, Vitkova, Ekhofa, varbūt Gesnere. Un tad nāk Semrenko un vēl vairākas citas. TOP5 ukrainietei būs grūti sasniedzams mērķis.

Excellent in-play markets and top-class live streaming coverage.
Bet at Bwin and claim your bonus now !